Met een glimlach op je gezicht de feestdagen in: Bel&Bo’s feestcollectie

Of je nu uitkijkt naar een gezellige kerstbijeenkomst met familie, een glamoureus oudejaarsfeest met vrienden, of een sprankelend nieuwjaarsdiner: de juiste feestkledij is essentieel om deze momenten onvergetelijk te maken. Een fonkelende avondjurk of een feestelijke broek: met Bel&Bo ga je vol glitter en glamour de eindejaarsperiode in. In de feestcollectie gaan stijl en comfort hand in hand zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. Naast feestjes ook knusse avonden bij de kerstboom gepland? Bel&Bo bracht kerstpyjama's uit voor het hele gezin!

Van intiem diner naar heuse soirée

De feestcollectie van Bel&Bo belooft de feestdagen extra sprankelend te maken. Van paillettenjurken en chique blouses tot klassieke hemden en een geruit ensemble: de collectie laat toe om verschillende outfits te creëren die je zowel voor een intiem diner als een heuse soirée kan dragen. Centraal staat de moeiteloze elegantie en het gemak van de stuks, zodat je zelfverzekerd op elk feest verschijnt. 

 

Feestmode voor de kleinsten

De échte sterren tijdens de feestdagen? Dat zijn onze kleine kapoenen. Op kerstavond stelen ze de show met hun schattigheid en energie, terwijl ze met hun nieuwjaarsbrieven de harten van iedereen in de kamer weten te veroveren. De feestcollectie van Bel&Bo zag er dan ook op toe dat zelfs de kleinste feestbeesten de shimmer and shine krijgen die ze verdienen. 

Comfy Christmas

Zin om de Kerstsfeer helemaal in huis te halen? De kerstpyjama's voor jong en oud garanderen ho-ho-hopen gezelligheid. Vervaardigd uit de zachtste stoffen met feestelijke prints en patronen slagen de pyjama’s erin de knusse kerstsfeer zelfs tot in de slaapkamer te brengen. 

Download hier de beelden in hoge resolutie

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bel&Bo

Over Bel&Bo
Al 30 jaar vindt iedereen z’n eigen stijl bij Bel&Bo. Of het nu op de webshop is of één van de 96 winkels. Het Belgische familiebedrijf zorgt bij elke nieuwe outfit voor een glimlach en een goeie portie goesting in de dag. Met 600 collega’s die zot zijn van mode, krijg je er altijd het beste advies bij hun alledaagse en verrassende collecties. Comfortabel van stof en nog meer van prijs. Want iedereen verdient het om zich goed te voelen.

In elke keuze, elke collectie, zit duurzaamheid verweven. Bel&Bo is lid van de Fair Wear Foundation die toeziet op correcte arbeidsomstandigheden in lageloonlanden. Bel&Bo is ook lid van BeCom, de Belgische Vereniging van bedrijven die actief zijn in online verkoop.